اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه - Content

جستجو




میز خدمت الکترونیک


منوي اصلي
row23.gif صفحه اصلی
row21.gif تماس با ما

row21.gif درباره شرکتShow/Hide content
tree-T.gif تاریخچه شرکت
tree-L.gif منشور اخلاقی
row21.gif راهنمای سرمایه گذاریShow/Hide content
tree-T.gif فرآیند انجام کار
tree-T.gif فرم اخذ شکایات
row21.gif كاربران سايتShow/Hide content
Access restricted to our members پيغام خصوصي
Access restricted to our members ليست كاربران
tree-T.gif وبلاگ
tree-L.gif صفحه شخصي
row21.gif اخبار سايتShow/Hide content
tree-T.gif ارسال خبر
tree-T.gif آرشيو اخبار
tree-L.gif نسخه چاپي
row21.gif پيوندهاي سايتShow/Hide content
tree-T.gif دريافت فايل
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ضميمه هاShow/Hide content
tree-T.gif مقالات
tree-T.gif برترينها
tree-T.gif نظرسنجي
tree-T.gif ايميل فارسي
row21.gif مزایده و مناقصهShow/Hide content
tree-T.gif مناقصه ها
tree-T.gif مزیده ها
row21.gif محتوای اطلاع رسانیShow/Hide content
tree-T.gif آمار و ارقام
tree-T.gif جستجو
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ایمیل اعضاءShow/Hide content
tree-T.gif ایمیل فارسی
tree-T.gif ایمیل انگلیسی


پیوند های مهم

دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

مجلس شورای اسلامی

پرتال ایران

پورتال مردم




مقالات
تعداد شاخه ها: 3 عدد
تعداد مقالات: 12 عدد 1: سن گندم خطرناکترین آفت گندم 
[دفعات مشاهده : 6226 بار]
 2: برداشت محصول غلات 
[دفعات مشاهده : 3228 بار]
 3: مراحل رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 3203 بار]
 4: آب و هوای مناسب برای رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 5328 بار]
 5: ارزش غذایی غلات 
[دفعات مشاهده : 3222 بار]
 6: اهمیت امروزی غلات 
[دفعات مشاهده : 3219 بار]
 7: انواع غلات 
[دفعات مشاهده : 3336 بار]
 8: تعریف غلات 
[دفعات مشاهده : 3156 بار]
 9: برداشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3354 بار]
 10: آفات و بیماری های گندم 
[دفعات مشاهده : 4093 بار]
 11: داشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3278 بار]
 12: کاشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3196 بار]


سئوالات رایج



ورود به سیستم


ارزش غذایی غلات




     غلات منبع انرژی برای انسان هستند. در کشورهای در حال توسعه، این دسته مواد تمام رژیم غذایی را در بر می گیرند. غلات حاوی هیدرات کربن، پروتئین، چربی، مواد معدنی و انواع ویتامین هستند که البته ضمن مراحل مختلف نگهداری و تهیه، ممکن است بخشی از مواد مغذی مذکور از بین برود.




دانه غلات که کاریوپس یا گندمه نام دارد، منبع خوبی برای تغذیه انسان می باشد. میزان پروتئین برنج از گندم کمتر است. میزان ویتامین های ضروری (از جمله تیامین) برنج صیقل داده شده هم از برنج قهوه ای کمتر می باشد، چون سبوس خود دارای ویتامین های مختلفی است که در مرحله ی صیقل دهی از برنج جدا می گردد.

البته به خاطر داشته باشید که با وجود همه ی موادی که ذکر شد، غلات غذای کاملی محسوب نمی شوند. مصرف این مواد به تنهایی نمی تواند یک رژیم غذایی متعادل و کامل محسوب گردد. میزان پروتئین و در واقع اسیدهای آمینه غلات و همچنین ویتامین موجود در آنها محدود است. برای این که یک فرد بالغ بتواند 65 تا 80 گرم پروتئین مورد نیاز خود را تنها از طریق غلات تأمین کند، باید مقدار بسیار زیادی از این دسته مواد بخورد که در عوض، به دلیل این که غلات حاوی هیدرات کربن هستند، فرد ممکن است چاق شود. بسیاری از پروتئین های گیاهی به همین دلیل که اسیدهای آمینه کافی ندارند نمی توانند به تنهایی در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار گیرند، بلکه در کنار آنها باید از پروتئین های حیوانی و سبزیجات و حبوبات هم استفاده نمود. البته پروتئین های حیوانی که از انواع حیوانات تأمین می شوند، خود متکی بر منابع گیاهی و از جمله غلات هستند. چون اغلب از انواع گیاهان و غلات، به عنوان خوراک دام استفاده می شود.

امروزه مهندسین ژنتیک سعی می کنند تا با اصلاح نباتات، غلاتی با پروتئین هایی که اسیدهای آمینه ی ضروری بیشتری داشته باشند، تولید نمایند. مقدار دو اسید آمینه ضروری به نام های لیسین و ایزولوسین در غلات کم است و تمام متخصصین اصلاح نباتات تلاش می کنند غلاتی که میزان بیشتری از این دو نوع اسید آمینه داشته باشند را تولید نمایند.

غلات بیشترین شکل انرژی خود را به صورت نشاسته عرضه می کنند. استفاده از دانه کامل غلات، منبع خوبی برای فیبر گیاهی و اسیدهای چرب ضروری می باشد. از برنج به صورت پخته یا آرد برنج استفاده می شود. معمولاً غلات را برای استفاده تبدیل به آرد می کنند. گندم یکی از این غلات است که بیشتر آرد آن به کار می رود. از انواع غلات آرد شده در تهیه ی نان، پاستا، دسر، پیراشکی، کلوچه و... استفاده می کنند. البته آرد را گاهی از سیب زمینی، شاه بلوط، حبوبات و... هم تهیه می کنند.










شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9

© کپی رایت توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به این سایت است.)
برداشت مقالات فقط با اجازه کتبی و ذکر منبع امکان پذیر است.

نوشته شده در تاریخ: 2009-07-29 (3222 مشاهده)

[ بازگشت ]
شرکت طراح : شرکت طراحان نرم افزار
All Right Reserved For GTC9.ir - 2009

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.08 ثانیه

Design BY ITMAN21