اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه - Content

جستجو




میز خدمت الکترونیک


منوي اصلي
row23.gif صفحه اصلی
row21.gif تماس با ما

row21.gif درباره شرکتShow/Hide content
tree-T.gif تاریخچه شرکت
tree-L.gif منشور اخلاقی
row21.gif راهنمای سرمایه گذاریShow/Hide content
tree-T.gif فرآیند انجام کار
tree-T.gif فرم اخذ شکایات
row21.gif كاربران سايتShow/Hide content
Access restricted to our members پيغام خصوصي
Access restricted to our members ليست كاربران
tree-T.gif وبلاگ
tree-L.gif صفحه شخصي
row21.gif اخبار سايتShow/Hide content
tree-T.gif ارسال خبر
tree-T.gif آرشيو اخبار
tree-L.gif نسخه چاپي
row21.gif پيوندهاي سايتShow/Hide content
tree-T.gif دريافت فايل
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ضميمه هاShow/Hide content
tree-T.gif مقالات
tree-T.gif برترينها
tree-T.gif نظرسنجي
tree-T.gif ايميل فارسي
row21.gif مزایده و مناقصهShow/Hide content
tree-T.gif مناقصه ها
tree-T.gif مزیده ها
row21.gif محتوای اطلاع رسانیShow/Hide content
tree-T.gif آمار و ارقام
tree-T.gif جستجو
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ایمیل اعضاءShow/Hide content
tree-T.gif ایمیل فارسی
tree-T.gif ایمیل انگلیسی


پیوند های مهم

دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

مجلس شورای اسلامی

پرتال ایران

پورتال مردم




مقالات
تعداد شاخه ها: 3 عدد
تعداد مقالات: 12 عدد 1: سن گندم خطرناکترین آفت گندم 
[دفعات مشاهده : 5785 بار]
 2: برداشت محصول غلات 
[دفعات مشاهده : 3050 بار]
 3: مراحل رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 3023 بار]
 4: آب و هوای مناسب برای رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 3412 بار]
 5: ارزش غذایی غلات 
[دفعات مشاهده : 3023 بار]
 6: اهمیت امروزی غلات 
[دفعات مشاهده : 3010 بار]
 7: انواع غلات 
[دفعات مشاهده : 3157 بار]
 8: تعریف غلات 
[دفعات مشاهده : 2968 بار]
 9: برداشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3157 بار]
 10: آفات و بیماری های گندم 
[دفعات مشاهده : 3917 بار]
 11: داشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3091 بار]
 12: کاشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3007 بار]


سئوالات رایج



ورود به سیستم


اهمیت امروزی غلات




     در بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، بیش از 80 درصد غذای مردم از غلات تأمین می گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی 45 تا 55 درصد  می باشد.




امروزه نزدیک به 70 درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می گردد.
همچنین تولید غلات در مقایسه با دیگر فراورده های غذایی از جمله گوشت، تخم مرغ، شیر و... بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تن می باشد. گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه غلات را تشکیل می دهند.

برنج، غذای عمده و روزمره مردم نواحی گرم و مرطوب است. این غله معمولاً در زمین هایی تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل- آب نمود.
گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد.
ذرت هم به عنوان یک گیاه گرمسیری، در مناطقی که رطوبت و حرارت کافی در فصل زراعت فراهم باشد، رشد می نماید.










شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9

© کپی رایت توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به این سایت است.)
برداشت مقالات فقط با اجازه کتبی و ذکر منبع امکان پذیر است.

نوشته شده در تاریخ: 2009-07-29 (3010 مشاهده)

[ بازگشت ]
شرکت طراح : شرکت طراحان نرم افزار
All Right Reserved For GTC9.ir - 2009

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.07 ثانیه

Design BY ITMAN21